Всички категории

Начало>За нас

Профил на компанията


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., създадена през август 1994 г., се намира в индустриалната зона Фуджочън Wafangdian град провинция Ляонин. Той обхваща площ от 100,000 2 м50,000, а площта на сградата е 2 XNUMX мXNUMX и е специализирана в производството, преработката и управлението на хрян и различни сеанси, интегрирани хранителни предприятия. Нашите основни продукти за преработка са хрян (люспи, гранули и прах), джинджифил на прах, Kanpyo, етерично масло от горчица, васаби на прах, паста от васаби, къри и ароматизиращ сос и др. Продуктите, изнасяни за Азия, Европа, Америка и Австрия и др. Междувременно нашите вътрешните продажби се увеличаваха всяка година. Искаме да осигурим висококачествена здравословна храна на света.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. притежава 42 милиона RMB дълготрайни активи и регистриран капитал 30 милиона RMB. Годишният обем на производството е 3000MT, а годишният оборот е 80 милиона RMB. Нашата компания разполага с модерно производствено оборудване (като автоматична система за производствена линия, водна система за осигуряване на пречистена вода, микровълнова сушилна машина, електромагнитен сепаратор, металотърсач, фреза за брашно, автоматична опаковъчна машина, машина за автоматично пълнене, запечатващи съоръжения, ламинираща машина , машина за хомогенизиране, машина за пасатор, оборудване за екстракция на масло от екстракт от горчица и др.
Получихме сертифицирането на ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER и др., Нашата компания разполага с висококачествен технически и управленски персонал, поради което от засаждането, обработката до продажбата на готовия продукт ние формираме пълна верига от индустриална структура. Нашата лаборатория може да направи физически, химични и микробиологични тестове, за да можем да осигурим доброто качество и безопасността на храните. Междувременно нашата технология на обработка, качество на продукта и критерий за опаковане и т.н. надвишават международния стандарт за тестване. Надяваме се, че предоставянето на висококачествени продукти може да добави много радост и здраве към живота ви и да позволи на повече хора да се насладят на естествения вкус.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Годишна продукцияГодишна продукция
Годишна продукция

над 10000 Mts

КлиентитеКлиентите
Клиентите

в близо 100 държави и региони

ГодишенГодишен
Годишен

Оборот 50 милиона долара

Експортният пазар на КитайЕкспортният пазар на Китай
Експортният пазар на Китай

85% пазарни дялове

Глобален износен пазарГлобален износен пазар
Глобален износен пазар

30% пазарен дял от

Площ за засажданеПлощ за засаждане
Площ за засаждане

над 20 милиона квадратни метра

 • Хрян суровина
  Хрян суровина

 • Професионален екип за НИРД
  Професионален екип за НИРД

 • Цех за опаковане
  Цех за опаковане

 • Производствен цех
  Производствен цех