Всички категории

Начало>Статии>фирма Новини

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., създадена през август 1994 г., се намира в индустриалната зона Фуджочън Wafangdian град провинция Ляонин.

Време: 2021-01-22 Хитове : 99
Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., създадена през август 1994 г., се намира в индустриалната зона Фуджочън Wafangdian град провинция Ляонин. Тя обхваща площ от 100,000 2 м50,000 и площ на сградата е 2 XNUMX мXNUMX, и е специализирана в производството, преработката и управлението на хрян и различни сеанси, интегрирани хранителни предприятия. Нашите основни продукти за преработка са хрян (люспи, гранули и прах), джинджифил на прах, Kanpyo, горчица етерично масло, уасаби на прах, васаби паста, къри и ароматизиращ сос и т.н. Продуктите, изнасяни за Азия, Европа, Америка и Австрия, и т.н., Междувременно нашите вътрешни продажби се увеличават всяка година. Искаме да предоставим висококачествени здравословни храни на света.                               

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. притежава 42 милиона RMB дълготрайни активи и регистриран капитал 30 милиона RMB. Годишният обем на производството е 3000MT, а годишният оборот е 80 милиона RMB. Нашата компания разполага с модерно производствено оборудване (като автоматична система за производствена линия за сушене, водна система за осигуряване на пречистена вода, микровълнова сушилна машина; електромагнитен сепаратор, металдетектор, машина за смилане на брашно , машина за автоматично пакетиране, машина за автоматично пълнене, запечатващи съоръжения, машина за ламиниране, машина за хомогенизиране, машина за смесване, оборудване за екстракция на масло от екстракт от горчица и др.

                               

Получихме сертифицирането на ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER и др., Нашата компания разполага с висококачествен технически и управленски персонал, следователно от засаждане, обработка до продажби на готовия продукт - ние формираме пълна верига от индустриална структура. можем да направим физически, химически и микробиологични тестове, така че да можем да осигурим доброто качество и безопасността на храните. Надяваме се, че предоставянето на висококачествени продукти може да добави много радост и здраве към живота ви и да позволи на повече хора да се насладят на природния вкус.


Предишна: 2021 HOTELEX Шанхай

Следващия : None