Всички категории

Начало>За нас>Предмет на дейност

Профил на компанията


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., създадена през август 1994 г., се намира в индустриалната зона Фуджочън Wafangdian град провинция Ляонин. Тя обхваща площ от 100,000 2 м50,000 и площ на сградата е 2 XNUMX мXNUMX, и е специализирана в производството, преработката и управлението на хрян и различни сеанси, интегрирани хранителни предприятия. Нашите основни продукти за преработка са хрян (люспи, гранули и прах), джинджифил на прах, Kanpyo, горчица етерично масло, уасаби на прах, васаби паста, къри и ароматизиращ сос и т.н. Продуктите, изнасяни за Азия, Европа, Америка и Австрия, и т.н., Междувременно нашите вътрешни продажби се увеличават всяка година. Искаме да предоставим висококачествени здравословни храни на света.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. притежава 42 милиона RMB дълготрайни активи и регистриран капитал 30 милиона RMB. Годишният обем на производството е 3000MT, а годишният оборот е 80 милиона RMB. Нашата компания разполага с модерно производствено оборудване (като автоматична система за производствена линия за сушене, система за вода за осигуряване на пречистена вода, микровълнова сушилна машина; Електромагнитен сепаратор, Металотърсач, Фреза за брашно , машина за автоматично пакетиране, машина за автоматично пълнене, запечатващи съоръжения, машина за ламиниране, машина за хомогенизиране, машина за смесване, оборудване за екстракция на масло от екстракт от горчица и др.

Получихме сертифицирането на ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER и др., Нашата компания разполага с висококачествен технически и управленски персонал, следователно от засаждане, обработка до продажби на готовия продукт - ние формираме пълна верига от индустриална структура. можем да направим физически, химически и микробиологични тестове, за да можем да осигурим доброто качество и безопасността на храните. Междувременно нашата технология на обработка, критерий за качество на продукта и опаковката и т.н. надвишава международния стандарт за тестване. Надяваме се, че предоставянето на висококачествени продукти може да добави много радост и здраве към живота ви и да позволи на повече хора да се насладят на естествения вкус.


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Годишна продукцияГодишна продукция
Годишна продукция

над 10000 Mts

КлиентитеКлиентите
Клиентите

в близо 100 държави и региони

ГодишенГодишен
Годишен

Оборот 50 милиона долара

Експортният пазар на КитайЕкспортният пазар на Китай
Експортният пазар на Китай

85% пазарни дялове

Глобален износен пазарГлобален износен пазар
Глобален износен пазар

30% пазарен дял от

Площ за засажданеПлощ за засаждане
Площ за засаждане

над 20 милиона квадратни метра

 • Хрян суровина
  Хрян суровина

 • Професионален екип за НИРД
  Професионален екип за НИРД

 • Цех за опаковане
  Цех за опаковане

 • Производствен цех
  Производствен цех