Всички категории

Начало>Статии>Новини за изложбата

Покажете ви какво се прави хрян или?

Време: 2022-02-25 Хитове : 25

Това, което обикновено наричаме "горчица", всъщност е три различни неща. Единият е хрян. Вторият е хрян, известен още като западен хрян, западен хвощ, хрян. В момента повечето или наличните в търговската мрежа сос от хрян (зелена горчица) и хрян на прах се произвеждат или хрян поради цената.


Родината на хряна е Южна Европа и Турция. Той е въведен в Шанхай от британския лък още преди 80 години. В момента се култивира в Шанхай, Дзянсу, Шандонг и Ляонин. Уасаби (уасаби), известен още като обезглавяване, е многогодишно тревисто растение от Malus в Cruciferae.


Произхождащ от Япония, хрянът на прах е зеленчуково и лечебно растение с висока икономическа стойност. Той е съществена част от японската храна. Съставките, съдържащи се в хряна, могат да предотвратят кариес, а също така имат известен ефект за предотвратяване на шарка, предотвратяване на кръвни съсиреци и лечение на астма. Той може да насърчи апетита, да подпомогне храносмилането, да помогне за стабилизирането на витамин С в червата, да има силна бактерицидна сила, да унищожи бактериите от холера, да предотврати хранително отравяне и да устои на хранително отравяне.


Хрянът (Armoracia Rusticana), известен още като западен бегемот и хрян, е многогодишно студоустойчиво растение на Malus in Cruciferae, Може да се използва като зеленчук и има пикантен вкус, който стимулира синусите.


Хрянът се използва не само като подправка за печено говеждо месо и други ястия в европейските страни, но и като материал за имитация на подправка от хрян.


Предишна: None

Следващия : Проклет Китай 2021